BOX CARRIER®, Ο ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΟΥΤΙΑ ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Εκατομμύρια και άνω, τεμάχια που έχουν πουληθεί έως τώρα
Επιχειρήσεις εστίασης και άνω, που την χρησιμοποιούν τώρα
Χρόνια παρουσίας στην αγορά και προχωράμε δυνατά

Εύκολη Μεταφορά για Κουτιά Πίτσας και Γλυκών

Το Box Carrier® είναι μια πατενταρισμένη λύση που αλλάζει το παιχνίδι στο delivery για τα ΚΟΥΤΙΑ ΠΙΤΣΑΣ και ζαχαροπλαστικής. Ήρθε η στιγμή να πείτε αντίο στις σαθρές τσάντες που δε ζυγίζουν σωστά το προϊόν και να
καλωσορίσετε έναν νέο ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο. Σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων, το Box Carrier® προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές τσάντες μεταφοράς.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Box Carrier® είναι η ικανότητά του να “αγκαλιάζει” το κουτί σε δύο αντίθετες γωνίες, εξασφαλίζοντας ασφαλές κράτημα. Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός του επιτρέπει να μεταφέρει βάρος έως 2,5 κιλά, καθιστώντας το ιδανικό για τη μεταφορά πολλαπλών κουτιών ταυτόχρονα. Είτε μεταφέρετε τούρτες είτε ευαίσθητα είδη ζαχαροπλαστικής, η ισορροπημένη υποστήριξη του Box Carrier® διασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας παραμένουν σε άριστη κατάσταση κατά τη μεταφορά.

Σε αντίθεση με τις τσάντες μεταφοράς που επιτρέπουν στα κουτιά να γέρνουν και ενδεχομένως να παραμορφώνουν το περιεχόμενο, το Box Carrier® συγκρατεί το κουτί οριζόντια, αποτρέποντας τυχόν ατυχήματα. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τούρτες, πάστες, πίτσες και άλλα ευαίσθητα υλικά που καταστρέφονται εύκολα κατά την πλευρική μεταφορά. Με το Box Carrier®, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα φτάσουν στον προορισμό τους στην αρχική τους κατάσταση.

Εκτός από τον ασφαλή σχεδιασμό του, το Box Carrier® έχει ένα άλλο μοναδικό πλεονέκτημα – δε συγκρατεί υδρατμούς. Οι σακούλες μεταφοράς από πλαστικό μπορούν να παγιδεύσουν την υγρασία, προκαλώντας τις πίτσες να γίνουν μαλακές και να πανιάσουν. Με το Box Carrier®, αυτό δεν αποτελεί πλέον ανησυχία. Οι πίτσες σας θα παραμείνουν υπέροχα τραγανές, ακόμη και κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων αποστάσεων. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να πάρουν με σιγουριά τις πίτσες τους χωρίς να ανησυχούν για την αλλοίωση του φαγητού τους.

Υπάρχει σε τρία μεγέθη:
Box Carrier Mini: Για κουτιά πλευράς 20 – 25 εκατοστών
Box Carrier 1: Για κουτιά πλευράς 25 – 35 εκατοστών
Box Carrier 2: Για κουτιά πλευράς 35 – 45 εκατοστών

Ασφαλής Μεταφορά

Σε αντίθεση με τις τσάντες μεταφοράς που επιτρέπουν στα κουτιά να γέρνουν και ενδεχομένως να καταστρέφουν το περιεχόμενο, το Box Carrier® συγκρατεί το κουτί οριζόντια, αποτρέποντας τυχόν ατυχήματα.

Διατηρεί τα Προϊόντα Ατόφια

Οι σακούλες από πλαστικό συγκρατούν την υγρασία, πανιάζοντας τη ζύμη. Οι πίτσες σας θα παραμείνουν υπέροχα τραγανές όσο μακριά και να τις μεταφέρετε.

Φιλική Προς το Περιβάλλον

Δεν υπόκειται σε τέλη ανακύκλωσης που συνήθως σχετίζονται με τις τσάντες. Ταξινομείται ως θήκη μεταφοράς και όχι ως τσάντα, προσφέρει στις επιχειρήσεις μια οικονομικά αποδοτική και χωρίς προβλήματα λύση για τη μεταφορά προϊόντων. Είναι πιο οικονομική από την πλαστική τσάντα μεταφοράς.

Περισσότερες Επιλογές

Είτε θέλετε να μεταφέρετε μικρότερα κουτιά ζαχαροπλαστικής διαστάσεων 20-25 cm είτε μεγαλύτερα κουτιά πίτσας που κυμαίνονται από 35-45 cm, έχουμε το τέλειο μέγεθος για τις ανάγκες σας.

Επιπλέον Προτερήματα:

Εξοικονόμηση χώρου – Οικονομία

Τα επαγγελματικά ενοίκια έχουν αυξηθεί κατά πολύ, οπότε το κάθε Μ² χώρου στο κατάστημά σας είναι πολύτιμο. Με την τσάντα delivery Box Carrier® κερδίζεται χώρο αφού δεν καταλαμβάνει τόσο όσο τα κουτιά.

Ασφάλεια μεταφορέα

Η ασφαλής μεταφορά δεν έγκειται μόνο στα προϊόντα αλλά και στον αναβάτη (ντελιβερά). Η τσάντα delivery Box Carrier®, με την ειδική της κατασκευή προσφέρει ασφάλεια και ευκολία στη μεταφορά με μηχανή, scooter και/ή ποδήλατο.

Ανθεκτικότητα

Το Box Carrier® είναι κατασκευασμένο για να αντέχει το βάρος και τους κραδασμούς, παρέχοντας μια στιβαρή και ανθεκτική λύση για επιχειρήσεις που δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ακεραιότητα των ποτών που μεταφέρουν.

Ευελιξία στη χρήση

Η απλότητα του Box Carrier® είναι το αυτό που το χαρακτηρίζει περισσότερο. Το ντελίβερι καφέ γίνεται με άνεση για κάθε θερμοκρασία και βάρος ροφήματος. Μια απλή κατασκευή με μεγάλη χρησιμότητα.

* Επιλογή βιοδιασπώμενου υλικού
κατά παραγγελία.

Συχνές Ερωτήσεις

First Name
Last Name
Last Name
Email
Message
Η φόρμα υποβλήθηκε με επιτυχία!
Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα κατά την υποβολή της φόρμας. Επαληθεύστε ξανά όλα τα πεδία φόρμας.

Δείτε όλα τα προϊόντα μας:

Scroll to Top