ΓΑΝΤΙΑ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ: ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκατομμύρια και άνω, τεμάχια που έχουν πουληθεί έως τώρα
Επιχειρήσεις εστίασης και άνω, που την χρησιμοποιούν τώρα
Χρόνια παρουσίας στην αγορά και προχωράμε δυνατά

LAMDA GLOVES ΑΝΑΓΛΥΦΑ CPE

Τα LAMDA GLOVES CPE είναι γάντια πολυαιθυλενίου μιας χρήσης χωρίς πούδρα σε διάφανο χρώμα.

Από το 2000, τα γάντια CPE εμφανίστηκαν στην αγορά, κυρίως στην ιαπωνική αγορά τροφίμων, επειδή είναι παχύτερα και πολύ πιο δυνατά από τα απλά γάντια πολυαιθυλενίου, κατάλληλα για εργοστάσια τροφίμων που οι εργαζόμενοι πρέπει να τα φορούν για πάρα πολλές ώρες. Εάν χρησιμοποιείτε γάντια απλά πολυαιθυλενίου θα δείτε πως δεν αντέχουν μετά από μία ώρα, ακόμη και όταν τα γάντια είναι πολύ παχιά, επειδή η μεμβράνη δεν είναι αρκετά δυνατή.

Τα LAMDA GLOVES CPE έχουν χαλαρή φόρμα για εύκολη εφαρμογή, είναι φιλικά προς το δέρμα και είναι ιδανικά κυρίως για χρήση σε εργασίες που απαιτούν συχνές αλλαγές γαντιών όπως η επαφή με μπογιές, χρώματα ή τρόφιμα. Δεν περιέχουν πούδρα προστατεύοντας το ευαίσθητο δέρμα από την πρόκληση ερεθισμών και δερματικών αντιδράσεων.

Είναι τα LAMDA GLOVES CPE ασφαλή για τρόφιμα;

Τα LAMDA GLOVES CPE προσφέρουν βασική προστασία για λόγους υγιεινής σε πολύ προσιτή τιμή. Είναι μη ερεθιστικά και μη τοξικά, καθώς και απαλλαγμένα από αλλεργία στο λάτεξ Τύπου Ι. Είναι ασφαλή και άοσμα για τα τρόφιμα και αυτό τα καθιστά μια από τις καλύτερες λύσεις για το χειρισμό και την επεξεργασία των τροφίμων.

Τα LAMDA GLOVES CPE είναι ανάγλυφα και διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη. Έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν άνετα στα περισσότερα μεγέθη χεριών. Βγαίνουν σε διαστάσεις SMALL, MEDIUM και LARGE.

Τα LAMDA GLOVES CPE ανάγλυφα έχουν πάχος 22 μικρά και είναι τα πιο δημοφιλή στον κόσμο. Επειδή έχουν πολύ βαθύ ανάγλυφο θα αισθάνεστε πως είναι πιο παχιά από τα γάντια PVC και τα γάντια νιτριλίου. Είναι φτηνά, ευκολοφόρετα, αρκετά ανθεκτικά και ασφαλή σε επαφή με τρόφιμα. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τα γάντια LAMDA GLOVES CPE δημοφιλή στις βιομηχανίες τροφίμων.

Πια, όλο και περισσότεροι τα προτιμούν. Έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα πολύ υψηλότερης ευαισθησίας και πιο σταθερού κρατήματος. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά και μπορούν να φορεθούν για περισσότερες ώρες. Έχουν μεγαλύτερο πάχος και έχουν τριπλάσια αντοχή από τα απλά LAMDA GLOVES.

Είναι ιδανικά για χρήση τόσο από ιδιώτες, όσο και από επαγγελματίες, σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, κομμωτήρια κ.α. Είναι φιλικά στο δέρμα και δεν προκαλούν ερεθισμούς και αλλεργίες. Ιδανικά για επεξεργασία και παρασκευάσματα ειδών διατροφής. Παρέχουν προστασία από τα λιπαρά στοιχεία.

Επίσης τα LAMDA GLOVES CPE χρησιμοποιούνται από νοσηλευτές για το χειρισμό ασθενών ή μπορούν να είναι χρήσιμα σε εκπαιδευτικές συνεδρίες για το νοσηλευτικό προσωπικό, για παράδειγμα.

LAMDA GLOVES ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΑΠΛΑ

Τα LAMDA GLOVES είναι γάντια πολυαιθυλενίου και χρησιμοποιούνται συχνά για εργασίες ελαφριάς χρήσης που απαιτούν συχνές αλλαγές γαντιών.

Αυτό το γάντι έχει σχέδιο χαλαρής εφαρμογής για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε σέρβις φαγητού, πάγκους, ντελικατέσεν κτλ.

Είναι γάντια πολυαιθυλενίου κατασκευασμένα από λεπτό, ισχυρό, πλαστικό που είναι ανθεκτικό στα λάδια και τους διαλύτες, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για χειρισμό χημικών, βύθιση των χεριών σε υγρό και καθαρισμό. Αυτός ο τύπος γαντιών μιας χρήσης είναι επίσης κατάλληλος για τρόφιμα και ιατρικές εφαρμογές.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των LAMDA GLOVES είναι το χαμηλό τους κόστος, οι μη αγώγιμες ιδιότητες και η χαμηλή ελαστικότητα που έχουν και έτσι με την προσθαφαίρεση τους δεν χάνουν την στεγανότητα τους.

Τα LAMDA GLOVES είναι κατάλληλα για χρήση σε κρύα και ζεστά περιβάλλοντα, αλλά δεν παρέχουν μεγάλη προστασία από κοψίματα. Δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε περιβάλλοντα με υπερβολική θερμότητα και μπορούν να απορριφθούν μετά από μία μόνο χρήση.

Δεν είναι κατάλληλα για μακροχρόνια χρήση και συνήθως δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Λόγω της χαμηλής τους αντοχής, τα γάντια πολυαιθυλενίου δεν είναι κατάλληλα για βαριές εργασίες.

Τα LAMDA GLOVES είναι πιο χοντρά σε πάχος από όσα κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά αλλά παραμένουν λιγότερο ανθεκτικά από LAMDA GLOVES CPE τα ανάγλυφα που είναι στα 22 μικρά πάχος και έχουν την 3πλασια αντοχή από τα απλά LAMDA GLOVES.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές εφαρμογές όπως σε κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια και στον ιατρικό τομέα. Παρέχουν περισσότερη προστασία έναντι των φθαρμένων γαντιών νιτριλίου ή λατέξ.

Τα LAMDA GLOVES είναι εσωτερικά ανάγλυφα και δεν κολλάνε στο χέρι λόγω ιδρώτα όταν χρησιμοποιούνται για μεγάλες περιόδους και αυτό τα καθιστά ευκολοφόρετα.

Επίσης, είναι χαλαρά για να μπορούν εύκολα να φορεθούν και να αφαιρεθούν όταν χρειάζεται. Για αυτό και έχουν ένα μέγεθος. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν η εργασία σας απαιτεί συχνή και γρήγορη αλλαγή γαντιών.

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε Περισσότερες Ερωτήσεις;
First Name
Last Name
Last Name
Email
Message
Η φόρμα υποβλήθηκε με επιτυχία!
Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα κατά την υποβολή της φόρμας. Επαληθεύστε ξανά όλα τα πεδία φόρμας.

Δείτε όλα τα προϊόντα μας:

Scroll to Top